Blue Week!

Att miljön är viktig för oss och att Comfoo är bland det miljövänligaste man kan äta har nog ingen missat. Men vi vill göra något extra så därför kommer vi denna vecka att plocka bort 1kg skräp från haven för varje beställning som innehåller minst en påse Comfoo!
Detta gör vi i samarbete med #TEAMSEAS
#TeamSeas är ett projekt startat av youtubern MrBeast och Mark Rober (före detta Nasa och Apple ingenjör) tillsammans med välgörenhetsorganisationerna The Ocean Cleanup och Ocean Conservancy.
Målet med #TeamSeas är att plocka bort minst 13 600 ton skärp från haven! Och på mindre än 1 månad har dom redan lyckats samla ihop för att plocka upp mer än 7200 ton! (läs gärna mer på deras hemsidor)
Genom att köpa minst 1 påse Comfoo kommer vi att hjälpa till genom att plocka bort 1kg skräp! 

Hur mycket skräp skapar Comfoo jämfört med vanlig mat?
Bra fråga! Visste du att i Sverige slänger vi runt 200kg mat och restavfall/person varje år? Detta blir cirka 110 gram skräp/måltid, men kollar vi på Comfoo blir det enbart 2.2 gram skräp/måltid alltså 50 gånger mindre!** Byter du ut en måltid varje dag i ett år så bidrar du med ungefär 39kg mindre skräp än snittet! Alltså kan man säga att det blir 2.1kg mindre skräp per påse Comfoo du köper, så vid köp av en påse Comfoo denna veckan bidrar du med 1kg mindre skräp i haven och 2.1kg mindre skräp hemma. Fantastiskt!

Då räknar vi inte ens med den extremt låga miljöpåverkan Comfoo har med transporter, smart valda ingredienser och produktionen i Sverige. Men det tar vi i ett annat nyhetsbrev!

*Gäller beställningar med minst 1 påse Comfoo
**Baserat på siffror från miljöbarometern och enbart användning av Comfoo som mat och kranvatten (vikt av tomma påsar/årsförbrukning = 4.1kg)

Köp Comfoo
Svenskt alternativ till Huel – skillnaden på Huel och Comfoo [2023]

Letar du efter en ersättare för ditt Huel Powder? Eller har du hittat [...]

Läs mer
5 Anledningar varför ComFoo krossar ditt proteinpulver!

Det är inte så svårt att se varför proteinpulver är en populär produkt, [...]

Läs mer
Svenskt alternativ till Plenny Shake – Jimmy Joy vs ComFoo

ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller [...]

Läs mer
LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN'T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.
Close