ComFoo är framtidens mat

Mindre kött och fler plantbaserade måltider  – så bör framtidens mat se ut för att både våra kroppar och vår planet ska må bra. Med Comfoo blir det enkelt att äta en plantbaserad kost och samtidigt få i sig alla viktiga näringsämnen. Dessutom är det självklart tillverkat i Sverige med 100 % svenskt havre. Läs vidare så förklarar vi varför Comfoo har en självklar plats i framtidens skafferi.

Framtidens mat

Världen förändras konstant och med den även våra matvanor. Framtidens mat innehåller mindre kött och består istället av en plantbaserad kost för både vårt och planetens välbefinnande. Comfoo hjälper dig att vara snäll mot både kropp och klimat med smart framtidsmat som ger dig en välbalanserad livsstil i en hektisk vardag. Alla våra måltider är 100 % växtbaserade, framtagna av nutrionister och ger dig komplett näring utan att tumma på smakupplevelsen. God och enkel framtidsmat helt enkelt.

SMART-modellen

Det är mycket som måste förändras med framtidens mat och det är viktigt att man handlar och äter smart. Den svenska SMART-modellen bygger på de svenska näringsrekommendationerna och är ett enkelt verktyg för att se om ens kost är hållbar. 

S – Större andel vegetabilier

M – Mindre andel tomma kalorier

A – Andelen ekologiskt ökar

R – Rätt kött och grönsaker

T – Transportsnålt

Våra Comfoo Bags uppfyller flera av dessa mål och gör det enkelt för dig att äta smart. Till exempel är de baserade på svenskt havre som både är klimatsmart och ett hälsosamt val som mättar länge. 

100 % Växtbaserat

En viktig del av framtidens mat är att minska köttproduktionen för både vår hälsa och miljöns skull. Världens djurproduktion står för hela 15 % av alla utsläpp av växthusgaser, en siffra som måste minska om vi ska nå klimatmålen. Comfoo är självklart 100 % växtbaserat och varje måltid innehåller en ultimat kombination av kolhydrater, fett och protein för komplett näring. I varje enskild måltid får du 21,8 gram protein samt viktiga vitaminer och mineraler – med Comfoo blir det enkelt att äta en plantbaserad kost.

Producerat i Sverige

Ett av målen som identifieras i SMART-modellen är att kosten ska vara transportsnål. Det innebär att framtidens mat bör vara närproducerad för att minska utsläppen från transporterna av maten. Vi är stolta över att alla våra Comfoo Bags tillverkas i Sverige och att huvudingrediensen är svenskt havre. När du väljer Comfoo kan du känna dig trygg i att du gör ett klimatsmart val som dessutom har en positiv inverkan på ditt eget välbefinnande. Psst – köp gärna flera bags på en och samma gång för att minska transportutsläppen ytterligare.

Vill du också äta god och enkel framtidsmat? Våra Comfoo Bags finns i tre smaker – Raspberry Rush, Chocolate Charm och Strawberry Sweet. Hitta din favoritsmak idag och upptäck den effektiva vägen till välbefinnande du också.

Köp Comfoo
Svenskt alternativ till Huel – skillnaden på Huel och Comfoo [2024]

Letar du efter en ersättare för ditt Huel Powder? Eller har du hittat [...]

Läs mer
5 Anledningar varför ComFoo krossar ditt proteinpulver!

Det är inte så svårt att se varför proteinpulver är en populär produkt, [...]

Läs mer
Svenskt alternativ till Plenny Shake – Jimmy Joy vs ComFoo

ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller [...]

Läs mer
LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN'T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.
Stäng