Tillbaka i vardagen? Comfoo hjälper dig med 3 Enkla Tips!

Nu har sommaren tyvärr börjat närma sig sitt slut, skolorna har börjat och semestern är över.
Så nu är det tid igen att komma tillbaka till sina vanor, vilket brukar vara det svåraste att göra efter ett längre uppehåll. Speciellt med maten och träningen, därför har vi skrivit ihop lite tips och tricks för att göra det enklare!

Tips 1. Gör ett schema och följ det!

Det bästa tipset vi har är att göra ett schema och följa det, men det finns även tips här för att göra det enklare att följa!

Börja med att minimera anledningarna att skippa jobbiga saker, till exempel om du vill börja träna igen. Välj då ett gym som är på vägen hem från jobbet/skolan så det är enkelt att ta dig dit.
Samt planera in gymmet INNAN eller direkt EFTER jobbet/skolan för på så sätt eliminerar du bortförklaringar om du skulle åka hem om och sätta dig i soffan.

Sätt upp mål med ditt schema, vad är anledningen?
Är ditt mål att göra Ironman eller att kunna bestiga kebnekaise? Kanske är målet att bara vara mer aktiv? Målen ska vara möjliga att nå, men inte för stora för att du ska bli omotiverad. Förenkla detta genom att dela upp ditt mål i många delmål! 
Är målet att springa 10km? Dela upp det i fem delmål, 1km, 2,5km, 5km, 7,5km och sist 10km! Samt även ett tidsaspekt, när ska du klara dina mål?

Sista tipset med att ha ett schema är att alltid följa det, absolut kan allt hända som gör att du missar något som du planerat men försök att aldrig bryta ditt schema. Risken om du missar en dag är att det blir en snöbollseffekt och då kan en dag missad bli en hel månad. Så försök verkligen att hålla dig till ditt schema. Inga ursäkter!

Tips 2. Skippa hissen, ta trappan!

Detta är ett väldigt enkelt tips som faktiskt gör väldigt mycket!
Det gäller inte heller bara hissen, utan försök att lägga till den vardagliga träningen i allt du gör. Det gäller även rulltrappan!

Har du möjligheten att stå och jobba vid ditt skrivbord? Gör det första timmen under arbetsdagen!
Har du möjligheten att cykla till jobbet istället för att gå? Gör det varje onsdag!
Spelar du golf? Bär din bag istället för att använda vagnen.
Dessa tipsen må låta små men det är den vardagliga rörelsen som gör störst nytta!

Tips 3. Förenkla maten

Självklart måste maten komma in någonstans och här är det viktigaste att du gör det smidigt för dig själv. Desto enklare planer desto lättare blir det att följa!

Till exempel börja med det du känner inte funkar, äter du kanske en dålig frukost eller käkar ute varje lunch? Kanske vill du börja att göra matlådor istället?

Här finns många tips, både för att spara pengar och tid! Några enkla frukost tips vi har är Overnight Oats, Chia Pudding och ComFoo Shake (Enligt en studie vi gjorde äter 70% av våra kunder ComFoo till frukost varje dag!) 

Men självklart ska även frukosten kunna lyxas till, varför inte göra lite ComFoo pannkakor, en lyxig smoothie eller slå på stort med en hotellfrukost! Det viktigaste är att hitta en balans som du känner funkar!

Matlådor är också något som är väldigt smidigt att göra! Det enklaste tipset här är att alltid laga extra mycket mat när du väl ska laga. Blir det en Thai Wok till kvällsmat? Kör på stort och gör dubbelt så mycket som vanligt, på så sätt har du matlådor för de nästkommande dagarna och då slipper du helt tänka på att laga mat!

Du kanske oftast går ut och äter lunchen? Ett tips här är att alltid ha en påse ComFoo på jobbet eller i skolan, här kan du verkligen spara på pengarna och tiden! Lägg den extra tiden du får över på att läsa din bok, ring till din familj och berätta om din dag eller ta ett längre promenad med en ljudbok i hörlurarna.

Där hade vi några tips för att kickstarta de sista månaderna på året!

Det viktigaste är att du lever lagom och trivs med vad du gör, fokusera på att ha roligt och sätt inte för höga krav på dig själv.

Tack för att du läste!

Det kan hända att det råkar komma något nytt i slutet av september/början på oktober så fortsätt följ oss för att ta del av spännande nyheter som kommer under hösten!

Köp Comfoo
Svenskt alternativ till Huel – skillnaden på Huel och Comfoo [2024]

Letar du efter en ersättare för ditt Huel Powder? Eller har du hittat [...]

Läs mer
5 Anledningar varför ComFoo krossar ditt proteinpulver!

Det är inte så svårt att se varför proteinpulver är en populär produkt, [...]

Läs mer
Svenskt alternativ till Plenny Shake – Jimmy Joy vs ComFoo

ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller [...]

Läs mer
LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN'T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.
Stäng