ComFoo – Svensktillverkade måltider för en välbalanserad livsstil

Det är inte alltid helt okomplicerat att få ihop livets stora pussel. Oavsett vem du är och hur din livsstil ser ut så förstår vi på Comfoo att det finns stunder då tiden inte räcker till. Vi tror att grunden till en välbalanserad livsstil bygger på en näringsriktig kosthållning. Vår vision är att du ska kunna ge din kropp god och näringsrik mat, samtidigt som du får tid över till det du älskar.

“Life can be complicated, but food doesn’t have to be”  

Våra Comfoo Bags är kompletta och näringsrika måltider framtagna av våra egna Comfoo-experter och nutrionister. En måltid innehåller 400 kcal per portion och täcker hela 20 procent av ditt dagliga näringsbehov.

  • Växtbaserad

Att göra våra Comfoo Bags 100 % växtbaserade var ett självklart val för oss. Vi prioriterar klimatet högt och anser att djur är vänner, inte mat. Samtidigt älskar våra kroppar växtbaserade råvaror – en win-win situation!

  • Näringsrik

Våra Comfoo Bags innehåller den perfekta kombinationen av kolhydrater, protein, mättade fettsyror, vitaminer och mineraler. En näringssammansättning som annars kan vara svår att nå via maten du själv lagar.

  • Svensktillverkade

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat, därför är våra produkter helt svensktillverkade. På så sätt ser vi till att bevara hög kvalitet på våra råvaror och undvika onödiga transporter. Våra Comfoo Bags består av både svenskt havre och svensk rapsolja.

Vilken smak väljer du?

När det kommer till smaken har ingenting lämnats åt slumpen. Våra Comfoo Bags kommer i tre omsorgsfullt framtagna smaker. Upplev rik och djup choklad med Chocolate Charm, syrlig och uppiggande effekt med Raspberry Rush eller härlig sötma med Strawberry Sweep. Hitta din Comfoo-favorit och läs mer om våra produkter här.

Let’s embrace your Comfoo life.

Oavsett vem du är eller hur du väljer att leva ditt liv så är Comfoo din vardagshjälte. Hinner du verkligen få i dig det där viktiga mellanmålet innan träningspasset? Fuskar du med halvfabrikat i lunchlådan eller är frukosten ett minne blott? Med våra näringsrika måltider ser du till att ge din kropp vad den behöver så att du kan vara ditt bästa jag – hela dagen, varje dag. Du väljer själv hur du vill leva ditt Comfoo-liv. Produkterna kan ersätta en eller flera måltider under dagen, eller användas som en extra boost i din nuvarande kost. Med Comfoo är du snäll mot din kropp samtidigt som du sparar pengar och skapar utrymme för det som du tycker är viktigt i livet.

Blir du inspirerad till att kickstarta din nya livsstil? Läs mer om oss på Comfoo och beställ hem din Comfoo Bag eller ett komplett startpaket redan idag!

Köp Comfoo
Svenskt alternativ till Huel – skillnaden på Huel och Comfoo [2024]

Letar du efter en ersättare för ditt Huel Powder? Eller har du hittat [...]

Läs mer
5 Anledningar varför ComFoo krossar ditt proteinpulver!

Det är inte så svårt att se varför proteinpulver är en populär produkt, [...]

Läs mer
Svenskt alternativ till Plenny Shake – Jimmy Joy vs ComFoo

ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller [...]

Läs mer
LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN'T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.
Stäng