Varför Comfoo slår utelunchen

Har du glömt matlådan, eller räckte tiden helt enkelt inte till denna gång heller? Att skippa lunchen helt är ingen bra idé. Om du ska orka en åtta timmars arbetsdag är det viktigt att fylla på ordentligt med energi. Att köpa mat på ett lunchställe kan vara lockande, men här hjälper Comfoo dig att spara både tid och pengar samtidigt som du får näring och energi för resterande timmar på jobbet.

Varför ComFoo?

Comfoo är näringsrika måltider för dig som är på språng. Alla våra produkter är svensktillverkade och 100 % växtbaserade. Innehållet är baserat på WHO:s (World Health Organization) och EFSA:s (European Food Safety Authority) rekommendationer för näringsintag. Med Comfoo får du med andra ord i dig en optimal kombination av kolhydrater, protein, mättade fettsyror, vitaminer och mineraler. Upptäck hur Comfoo kan hjälpa dig med att förenkla vardagspusslet så att du kan fokusera på det som faktiskt betyder något för dig.

Spara tid

I en perfekt värld hade vi haft gott om tid att omsorgsfullt planera och laga våra måltider. Tyvärr är så inte fallet, utan vardagarna är ofta hektiska och tiden springer lätt iväg. Även om du gör ditt bästa för att spara viktiga minuter där möjligheten finns. Att laga matlådor prioriteras inte alltid och när man väl är färdig har man disken kvar. Att köpa lunch från närmsta lunchställe är så klart ett alternativ under dagar som dessa, men att både hinna köpa maten och äta den under lunchrasten är också tidskrävande.

Här erbjuder Comfoo näringsrika måltider on the go så att du kan spara tid utan att kompromissa med energi- och näringsintag. Glöm stressen över att planera veckans matlådor och lunchraster som försvinner i ett svep utan någon vila. Effektivisera din arbetsdag med Comfoo och få mer tid över till vad som faktiskt gör dig lycklig.

Spara pengar

Visst kan det vara lockade att köpa mat från lunchstället, men om man köper lunch ofta så rinner pengarna lätt iväg. En dagens lunch kostar ofta runt hundralappen – det blir över 2000 kronor i månaden om man köper lunch ute varje dag. Om du istället väljer att äta en måltid från Comfoo kostar den enbart 27 kronor, vilket alltså blir hela 73 kronor billigare. Det kanske låter som en liten summa men på bara en månad har man då sparat mer än 1500 kronor på att välja bort utelunchen. Ofta blir en måltid från Comfoo även billigare än att laga maten själv och du slipper leta efter veckans billigaste erbjudanden i matbutiken.

Comfoo skapades för att möjliggöra ditt bästa jag och ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dina drömmar. Våra näringsrika måltider är ett enkelt men effektivt sätt att spara pengar på mat utan att tumma på näring och energi. Kanske kan de pengarna istället användas till att förverkliga det som du har drömt om så länge?

Your day made easier

Comfoo är framtaget av nutrionister och gör det enkelt att leva hälsosamt under hektiska dagar. Vi vill ge dig möjligheten att fylla din kropp med god och näringsrik framtidsmat, samtidigt som du får mer tid över till det du älskar. Genom att skippa det dyra och onyttiga lunchstället sparar du både tid och pengar som du istället kan investera i din personliga utveckling.

Hitta starten på din nya livsstil på comfoo.com

Köp Comfoo
Svenskt alternativ till Huel – skillnaden på Huel och Comfoo [2024]

Letar du efter en ersättare för ditt Huel Powder? Eller har du hittat [...]

Läs mer
5 Anledningar varför ComFoo krossar ditt proteinpulver!

Det är inte så svårt att se varför proteinpulver är en populär produkt, [...]

Läs mer
Svenskt alternativ till Plenny Shake – Jimmy Joy vs ComFoo

ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller [...]

Läs mer
LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN'T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.
Stäng