Frågor om ComFoo

Comfoo är skapat av nutritionister. Vår ambition är att förenkla ditt liv med bekväma, goda och näringsrika måltider som din kropp behöver för att må som allra bäst. Lär känna oss här.

När vi tänker oss en drömvärld skulle vi alla ha tid att noggrant välja ut, tillaga och avnjuta varje måltid. Måltider som har den perfekta balansen av näring och smak. Men vi lever i en utmanande värld, i en kamp mot klockan. Därför finns Comfoo. Vi förenklar din vardag med näringsrika måltider on the go. Bekanta dig med framtidsmat här.

Alla ingredienser är noga utvalda av våra nutritionister. Våra Comfoo Bags innehåller mycket fiber och protein, är 100 % växtbaserade. För exakt näringsinnehåll får du gärna läsa mer här.

Alla våra Comfoo Bags är svensktillverkade och kommer i smakerna Chocolate Charm, Raspberry Rush och Strawberry Sweep. Find your Comfoo Bag!

För tillfället är smakprov ingenting som vi erbjuder. Vi erbjuder dock ett väldigt prisvärt startpaket med pengar tillbaka om du inte är nöjd som du kan hitta här.

Den perfekta fördelningen, enligt oss, är 1 Comfoo-skopa + 150 ml vatten. Anpassa mängden vatten beroende på om du vill ha en tunnare eller tjockare konsistens på din shake. 2 Comfoo-skopor mixat med 300 ml vatten motsvarar en måltid.

Vi rekommenderar 2 Comfoo-skopor per mål, vilket motsvarar 400 kcal. En Comfoo Bag räcker till 20 måltider.

Frågor om Nöjd-Kund-Garanti

Vi erbjuder alltid 60 dagars 100% nöjd kund garanti, utan frågor eller krav på att du måste returnera produkterna.

Skulle bli missnöjd med våra produkter är det bara att skriva ditt ordernummer till oss på ”hello@comfoo.com” och säga att du vill nyttja ”nöjd kund garanti”.
Precis så enkelt som det ska vara

Detta gäller max 1 gång per kund och upp till 539 SEK (1 ComFoo bag)

OBS. Om du har beställt 1 påse behöver du inte göra en retur för att nyttja vår Nöjd-kund-garanti.

För att göra en retur så kontakar du oss antigen via kontaktformuläret här eller genom att maila oss på ”hello@comfoo.com”
Returer är gratis ifall din order var över 399 SEK, annars kostar det 59 SEK.

Frågor om Prenumeration

När du startar en prenumeration hos oss har du aldrig någon bindningstid. Du kan enkelt säga upp din prenumeration på din profil (Klicka här för att ta dig dit)

På din profil under ”prenumerationer” kan du enkelt pausa eller justera din prenumeration.

Pausa
Vi förstår att det kan bli för mycket ibland, då är det bara att pausa din prenumeration och starta den igen när det passar dig bättre!

Fördröja
Du kan fördröja en leverans med upp till 8 veckor, perfekt om du ska iväg på semester eller har ett par extra påsar över som du inte hunnit äta upp än.

Lägg till produkter
På din profil under ”prenumerationer” kan du enkelt ändra din prenumeration.
Klicka på ”ändra” under ”Totalt antal Prenumerationer”

Justera till hur du vill få din prenumeration och klicka sedan på ”spara”

Frågor om Frakt

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 1299 SEK. Fraktkostnaden för resterande beställningar är 59 SEK. Vi erbjuder även hemleverans på alla beställningar för 129 SEK.

För att göra en retur så kontakar du oss antigen via kontaktformuläret här eller genom att maila oss på ”hello@comfoo.com”
Returer är gratis ifall din order var över 399 SEK, annars kostar det 59 SEK.

Du ska ha fått ett mail från oss så fort ditt paket är skickat från vårt lager. I det mail finns ditt spårningsnummer och en länk så du enkelt kan spåra ditt paket.

Spårning DHL

Spårning Instabox

LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN’T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.