Comfoo är skapat av nutritionister. Vår ambition är att förenkla ditt liv med bekväma, goda och näringsrika måltider som din kropp behöver för att må som allra bäst. Lär känna oss här.

När vi tänker oss en drömvärld skulle vi alla ha tid att noggrant välja ut, tillaga och avnjuta varje måltid. Måltider som har den perfekta balansen av näring och smak. Men vi lever i en utmanande värld, i en kamp mot klockan. Därför finns Comfoo. Vi förenklar din vardag med näringsrika måltider on the go. Bekanta dig med framtidsmat här.

Alla ingredienser är noga utvalda av våra nutritionister. Våra Comfoo Bags innehåller mycket fiber och protein, är 100 % växtbaserade. För exakt näringsinnehåll får du gärna läsa mer här.

Alla våra Comfoo Bags är svensktillverkade och kommer i smakerna Chocolate Charm, Raspberry Rush och Strawberry Sweep. Find your Comfoo Bag!

För tillfället är smakprov ingenting som vi erbjuder. Vi erbjuder dock ett väldigt prisvärt startpaket med pengar tillbaka om du inte är nöjd som du kan hitta här.

Den perfekta fördelningen, enligt oss, är 1 Comfoo-skopa + 150 ml vatten. Anpassa mängden vatten beroende på om du vill ha en tunnare eller tjockare konsistens på din shake. 2 Comfoo-skopor mixat med 300 ml vatten motsvarar en måltid.

Vi rekommenderar 2 Comfoo-skopor per mål, vilket motsvarar 400 kcal. En Comfoo Bag räcker till 20 måltider.

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över 1299 SEK. Fraktkostnaden för resterande beställningar är 59 SEK. Vi erbjuder även hemleverans på alla beställningar för 129 SEK.

För att göra en retur så kontakar du oss antigen via kontaktformuläret här eller genom att maila oss på ”hello@comfoo.com”
Returer är gratis ifall din order var över 499 SEK, annars kostar det 59 SEK.

Vi erbjuder alltid 100% nöjd kund garanti, utan frågor eller krav på att du måste returnera produkterna.

Skulle bli missnöjd med våra produkter är det bara att skriva ditt ordernummer till oss på ”hello@comfoo.com” och säga att du vill nyttja ”kund kund garanti”. 
Precis så enkelt som det ska vara

Detta gäller max 1 gång per kund och upp till 539 SEK (1 ComFoo bag)

LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN’T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.