ComFoo – en ny generation måltidsersättning

Måltidsersättning: ordet måste återfå sin rätta betydelse

”Vad är måltidsersättning?”, ”Vad räknas som måltidsersättning?” och ”Vad är ComFoo?”

Enligt massan har måltidsersättningar traditionellt setts som produkter främst för personer som vill gå ner i vikt eller som behövt hjälp att hantera sin övervikt. De har oftast varit förknippade med en begränsad mängd kalorier och ett ensidigt näringsinnehåll. Detta har gett upphov till en uppfattning om att måltidsersättningar är konstgjorda och inte kan ersätta en vanlig hälsosam måltid.

I det här blogginlägget kan du läsa hur måltidsersättningens utveckling har sett ut och vart den befinner sig idag samt se hur ComFoo ställer sig mot sina konkurrenter. mot den gamla måltidsersättningen men också jämfört mot en traditionell måltid.


Den nya generationen

Comfoo, jimmyjoy, huel, måltidsersättning, plenny shake

ComFoo – Svensk måltidsersättning

En banbrytande ny generation måltidsersättning som utmanar den traditionella uppfattningen om hur man ersätter en måltid. Istället för att fokusera på att minska kaloriintaget, så handlar det om att ersätta en måltid med ett näringsrikt och hälsosamt alternativ som ger en mättnadskänsla och ger kroppen allt den behöver för att fungera optimalt.

Mer än bara en måltidsersättning.

Varför måltidsersättning?
Det är en livsstil som ger dig friheten att äta hälsosamt och gott, även när du har ont om tid. Med en unik sammansättning av noga utvalda ingredienser, ger ComFoo dig allt du behöver för att hålla dig mätt och energifylld hela dagen.

Vegan? Känslig mage?

Vegansk måltidsersättning, självklart!
Det bästa av allt är att ComFoo är anpassad efter majoritetens specifika kostbehov. Oavsett om du äter vegansk kost, är känslig mot gluten, eller bara vill få i dig det din kropp och sinne behöver på ett lätt och smakrikt sätt, så finns det en ComFoo som passar dig.

Bästa måltidsersättningen

Så säg ”Hej då!” till tråkiga och enformiga måltidsersättningar och välkomna en ny generation av hälsosamma och kompletta alternativ.

”Är ComFoo bättre än proteinpulver?”

Såhär ser näringsinnehållet i samtliga ComFoo´s produkter ut! Välj den smak som passar dig bäst och välkomna en ny generation måltidsersättning som gör vad de lovar, ersätter din måltid och ger dig tid över till annat.


”Måltidsersättning” VS Måltidsersättning

Den gamla generationen av måltidsersättning fokuserade huvudsakligen på att reducera kaloriintaget genom att ersätta en eller flera måltider med en shake eller proteinbar med lågt kaloriinnehåll. Dessa produkter var och är ofta långt ifrån tillfredsställande när det gäller smak och konsistens men framförallt mättnadskänsla. Dessutom är många av dessa produkter rika på tillsatser och artificiella sötningsmedel, vilket inte är optimalt för hälsan.

ComFoo däremot, är en ny generation måltidsersättning som sätter smak och näringsinnehåll i fokus. Produkten är framtagen för att ge dig en god smakupplevelse. Samtidigt som de får i sig en balanserad måltid med högkvalitativa ingredienser som faktiskt gör dig mätt. ComFoo är ett hälsosamt alternativ med minimal sötma som fokuserar på naturliga smaker. Vilket passar dig som vill ha en bekväm och komplett måltidsersättning.

Sammanfattningsvis kan man säga att ComFoo är en ny generation måltidsersättning som erbjuder en smakfull och hälsosam lösning för människor som vill ha en bekväm och balanserad måltid på språng eller när tiden inte räcker till. Jämfört med den gamla generationen av måltidsersättning, ger ComFoo användarna en mycket bättre smakupplevelse och mättnadskänsla. Samtidigt som den är hälsosam och fri från artificiella tillsatser och sötningsmedel.

ComFoo vs Caesarsallad
Till sist ville vi ge er en jämförelse många om inte alla kan relatera till. Har du någonsin tänkt ”jag tar en sallad, det är ju nyttigt” och valt en Caesarsallad eller liknande? Vad du inte ser när du gör eller beställer en Caesarsallad. Den tar av din tid, din ekonomi och kommer i många fall hålla dig mätt en kortare stund än du önskat.

Har du inte testat ComFoo ännu?
Vid ditt första köp rekomenderar vi vårt ”Startpaket”, där du får en valfri shaker, skopa och en snygg ComFoo t-shirt på köpet när du köper en ComFoo Bag.
Använder du koden [ startpaket ] så ser vi till att du får allt du behöver och lite till.

100% Nöjd kundgaranti
Vi garanterar att du blir nöjd ComFoo! Om du mot förmodan inte är nöjd med ComFoo så ser vi till att du får full återbetalning!

jordgubbsshake, strawberry sweep, comfoo, huel, plennyshake, pulvermat, måltidsersättning, framtidsmat
comfoo, huel, jimmy joy, plenny shake, alternativ till huel, pulvermat, framtidsmat, proteinpulver, måltidsersättning

Köp Comfoo
Svenskt alternativ till Huel – skillnaden på Huel och Comfoo [2024]

Letar du efter en ersättare för ditt Huel Powder? Eller har du hittat [...]

Läs mer
5 Anledningar varför ComFoo krossar ditt proteinpulver!

Det är inte så svårt att se varför proteinpulver är en populär produkt, [...]

Läs mer
Svenskt alternativ till Plenny Shake – Jimmy Joy vs ComFoo

ComFoo, framtidsmat, huel, plenny Shake eller proteinshakes? Är du ny till dessa eller [...]

Läs mer
LIFE CAN BE COMPLICATED,
BUT FOOD DOESN'T HAVE TO BE.

Kontakt

Har du frågor om våra produkter? Kontakta oss, så hör vi av oss så snart vi bara kan.

Kontakta oss

Vad är comfoo?

Alla våra måltider är svensktillverkade och innehåller råvaror utvalda av våra nutrionister. Upptäck smaker av choklad, hallon och jordgubb!

Hitta din Comfoo Bag.

Våra produkter
GRAB LIFE BY THE WALLS.
Stäng